Počasí dnes19 °C, zítra16 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Řidič v Aši přerazil strom a ujel. Poté nadýchal skoro čtyři promile

Policisté v Aši šetří dopravní nehodu, ke které došlo v úterý před patnáctou hodinou v blízkosti pomníku Gustava Geipela. Řidič tam vyjel ze silnice, kde přerazil strom a ujel. Policisty na něj upozornil svědek.

„Po příjezdu policejní hlídky na místo dopravní nehody jeden ze svědků policistům popsal osobní vozidlo značky Škoda i samotného řidiče, který byl podle něj pod vlivem alkoholu,“ uvedl Jakub Kopřiva.

Nabourané auto mezitím o asi tři sta metrů dál objevila hlídka městské policie. „O několik set metrů dále byl vypátrán i jednačtyřicetiletý řidič, který uvedl, že u kamaráda popíjel alkoholické nápoje, poté se pohádali a odjel od něj automobilem. Následně přiznal i dopravní nehodu,“ dodal mluvčí.

Policisté poté muže nechali dýchnout a zkouška vyšla pozitivně – muž nadýchal 3,72 promile. „Policisté z obvodního oddělení Aš ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ uzavřel Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, , nehoda, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Aši přerazil strom a ujel. Poté nadýchal skoro čtyři promile  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.