Počasí dnes29 °C, zítra18 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

V Toužimi na Karlovarsku srazil vlak mladou ženu, je ve velmi vážném stavu

V Toužimi na Karlovarsku srazil vlak mladou ženu, je ve velmi vážném stavu. Podle prvotních informací policie šlo zřejmě o pokus o sebevraždu. Nehoda na několik hodin omezila dopravu na lokální trati z Bečova nad Teplou do Rakovníka.

Nehoda se stala na trati mezi Bečovem nad Teplou a Rakovníkem. Žena měla na koleje vstoupit před půl pátou odpoledne za nádražím Toužim ve směru na Otročín. Podle prvotních informací od policie šlo zřejmě o pokus o sebevraždu. 

Žena zůstala pod vlakem zaklíněná, přivolaní hasiči museli vlak nadzvednout, aby se ji podařilo vyprostit. „Na žádost lékaře poté hasiči zajistili hned vedle místa nehody prostor pro přistání záchranářského vrtulníku a asistovali s transportem," uvedli hasiči na Facebooku. 

„Jednalo se o velmi vážné zranění. V umělém spánku ji převezl vrtulník na emergency plzeňské fakultní nemocnice," řekl mluvčí záchranné služby Radek Hes. Podle informací ČTK bylo ženě mezi 15 až 17 roky. Na místě byly tři posádky záchranářů.

Ve vlaku cestovalo sedm lidí, všichni byli evakuování a odešli do nedaleké železniční stanice. Nehoda na několik hodin omezila dopravu. Před devátenáctou hodinou byla ale provoz obnoven.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky ČR, železnice, nehoda, zranění, Karlovarský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Toužimi na Karlovarsku srazil vlak mladou ženu, je ve velmi vážném stavu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.