Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Pondělí 2. září 2024  |  Svátek má Adéla
Bez reklam

Zmatenou Maďarku našli strážníci na nádraží. Podvodníkovi zaplatila za pobyt v neexistujícím hotelu

Hlášení o naprosto zmatené starší ženě maďarské národnosti, která se nachází na vlakovém nádraží v Karlových Varech, přišlo na místní městskou policii. Hlídka se na místo vypravila krátce před půlnocí. Na nádraží strážníci skutečně objevili cizinku o berlích a s cestovními taškami. Jak se vzápětí ukázalo, stala se obětí podvodu.

„Do Karlových Varů totiž žena z Maďarska vyjela za svým přítelem, se kterým si dopisovala pouze přes e-mail. V životě ho osobně neviděla a setkat se měli v lázeňském městě, kde jí měl z jejích peněz zaplatit pobyt v hotelu,“ uvedla mluvčí městské policie Nikola Záhorová.

Ukázalo se, že uvedená adresa hotelu, kde se měla žena ubytovat, ve skutečnosti neexistuje. Městská policie nespecifikovala, jak vysoká byla částka, kterou žena podvodníkovi poslala na jeho účet. Jelikož bylo od Policie ČR zjištěno, že se celá věc musí řešit v Maďarsku, poskytli strážníci ženě maximální pomoc. Zavolali na maďarský konzulát, kde se seniorka s pracovníkem domluvila na postupu řešení celé situace. Také jí našli nejbližší spoj domů a následně cizinka odcestovala.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky podvedená Maďarka, zmatená žena, podvod, naletěla podvodníkovi, neexistující hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmatenou Maďarku našli strážníci na nádraží. Podvodníkovi zaplatila za pobyt v neexistujícím hotelu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.