Počasí dnes25 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Vandal zdemoloval při svém nočním tahu městem osm automobilů a skleněné výlohy u dvou obchodů

Osm zaparkovaných osobních automobilů a dvě výlohy zničil během svého nočního řádění sedmadvacetiletý muž v Chebu. Kriminalisté ho už obvinili ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví.

„Muž přišel ve dvě hodiny v noci ke knihkupectví a poničil skleněnou výplň výlohy. Kromě samotné výlohy tímto jednáním poškodil i několik vystavených knih. Následně pokračoval svou cestou městem a přitom poničil osm zaparkovaných vozidel. Ty poškozoval například kameny, tyčí či židlí,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Například u vozidla značky Volkswagen zdemoloval vandal skleněnou výplň u zadních dveří a škrábanci poškodil zadní dveře. U vozidla značky Mercedes-Benz poničil přední dveře a u dalšího automobilu značky Volkswagen pak přední čelní sklo. Na závěr svého řádění poničil skleněnou výlohu bývalé provozovny. „Pachatel objekty svého zájmu jen zničil, ani v jednom případě z obchodu ani z vozidel nic neodcizil. Tímto svým jednáním ale způsobil celkovou škodu téměř 40 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zničil auta, poškodil auta, rozbil sklo, zničená výloha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal zdemoloval při svém nočním tahu městem osm automobilů a skleněné výlohy u dvou obchodů  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.