Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Agresivní opilec napadl záchranáře, kteří ošetřovali zraněného muže. Pak začal demolovat jejich sanitku

Agresivní útočník napadl záchranáře, kteří v sanitce ošetřovali zraněného muže. Záchranáři se museli nakonec zavřít uvnitř vozidla. Pachatel pak začal demolovat sanitní vozidlo záchranářů.

Incident se stal v jedno obci na Sokolovsku, kde záchranáři ošetřovali lehce zraněného muže. „Po chvíli tam přišel třiatřicetiletý muž a začal záchranáře vulgárně urážet. Byl stále agresivnější a proto se dvojice záchranářů z obavy, že by mohlo dojít i k fyzickému napadení, ve vozidle uzavřela. Na tom měl muž zareagovat tak, že rukou několikrát udeřil do bočního okénka vozidla. Poté ještě do zpětného zrcátka,“ popsal útok mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Tím ale útok ještě nekončil. Když záchranáři se sanitním vozem z místa odjížděli, agresor vyrazil za couvajícím vozidlem, několikrát kopl do předního nárazníku a rukou udeřil do přední kapoty. Svého jednání zanechal až po příjezdu přivolané policejní hlídky.

„Po příjezdu policistů se třiatřicetiletý muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,12 promile. Svým jednáním způsobil na sanitním voze škodu přibližně 20 tisíc korun. Byl obviněn z výtržnictví a poškození cizí věci. V případě prokázání viny hrozí třiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zdravotně záchranná služba Karlovarského kraje

Štítky napadl záchranáře, útok na záchranáře, výtržnictví, demoloval sanitku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec napadl záchranáře, kteří ošetřovali zraněného muže. Pak začal demolovat jejich sanitku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.