Počasí dnes28 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Chebští strážníci varují, zamykejte domy před bezdomovci

Městská policie v Chebu veřejně varuje občany, aby zamykali vstupy do domů nejen v noci, ale i přes den. Podle ředitele strážníků Pavla Janošťáka totiž přibývá případů, kdy lidé bez domova do domů vnikají. Setkání s nimi pak podle něj může být i nebezpečné.

„Verbální a fyzické napadení, znečišťování společných prostor, zápach či veřejné pohoršení. S takovými nepříjemnostmi se může potkat každý, kdo nezajistí vstupní dveře domů,“ uvedl ředitel městské policie v Chebu Pavel Janošťák.

Městská policie ve městě podle něj opět eviduje nárůst osob bez domova, kteří si ze společných prostor dělají své „kutlochy“. „Proto upozorňujeme a žádáme občany našeho města, aby si zabezpečili své prostory nejen ve večerních hodinách, ale i přes den,“ dodal.

Lidé by se v případě setkání s takovým člověkem v domě vůbec neměli bavit. „Pokud ovšem takové osoby na vašich chodbách potkáte, volejte ihned linku 156. Vyvarujte se, prosím jakékoliv komunikace s těmito osobami. Jsou totiž většinou kvůli závislosti pod vlivem alkoholu nebo drog a mohli by vám ublížit,“ upozornil šéf strážníků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Cheb

Štítky cheb, městská policie, bezdomovci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chebští strážníci varují, zamykejte domy před bezdomovci  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.