Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Hasiči likvidovali tři hodiny požár v objektu karlovarské porcelánky. Na místě zasahovalo 12 jednotek

S požárem v objektu karlovarské porcelánky G. Benedict bojovali tři hodiny hasiči. Požár skladovací haly oznámili zaměstnanci na tísňovou linku hasičů v pondělí krátce před jedenáctou hodinou dopoledne. Na místo byly ihned vyslány jednotky hasičů ze II. stupně požárního poplachu.

„Uvnitř haly hořely dřevěné palety a obalový materiál. Nikdo ze zaměstnanců uvnitř nebyl, událost se obešla bez zranění. Zabránilo se rovněž šíření požáru na okolní objekty a nebylo tak potřeba omezit další provoz v areálu firmy,“ informoval krajský mluvčí hasičů Martin Kasal.

Ohněm poškozené dřevěné palety v průběhu zásahu padaly i se zbožím z regálů, hasiči tak museli postupovat s opatrností, bylo nutné vyvézt z haly část naskladněného zboží. Před druhou hodinou odpoledne mohl velitel zásahu potvrdit, že požár je pod kontrolou a nehrozí další šíření. „I nadále pokračovalo vyvážení palet se zbožím, aby se vyloučila veškerá ohniska. Příčina požáru i výše škody je v šetření. Po třetí hodně odpoledne byl požár zlikvidovaný. Na místě zasahovalo 12 jednotek profesionálních a dobrovolných jednotek,“ dodal mluvčí Kasal.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje

Štítky požár porcelánky, hořelo v porcelánce, hořely palety, porcelánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči likvidovali tři hodiny požár v objektu karlovarské porcelánky. Na místě zasahovalo 12 jednotek  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.