Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Opilý osmnáctiletý řidič vozil v noci kamarády po městě, nacpal je i do kufru

Velmi svérázná jízda mladého řidiče neunikla pozornosti městských policistů v Karlových Varech. Kolem hlídky projelo malé modré vozítko určené pro dvě osoby, jenže v zavazadlovém prostoru se evidentně krčil další pasažér. Auto náhle odbočilo na parkoviště před obchodem, kde se osmnáctiletý mladík chtěl zjevně předvést před svými kamarády a sešlápl plyn. Jeho exhibice ale neměla dlouhého trvání.

„Svým dynamickým stylem jízdy zaujal strážníky řidič vozidla, který kolem druhé hodiny ráno projížděl ulicí Frimlova, následně prudce odbočil na parkoviště u prodejny, poté vyšší rychlostí prosvištěl až do jeho zadní části a tam zastavil. Navíc, jak si hlídka všimla, se v zavazadlovém prostoru vozidla určeného pro dvě osoby krčila další osoba,“ popisuje městská policie na svém webu.

Strážníci se vydali zjistit, jak se věci mají. Řidiče vyzvali, aby předložil potřebné doklady a v tu chvíli je zaujala další věc. Mladík měl problémy s artikulací a byl cítit alkoholem. Orientační dechová zkouška toto podezření jen potvrdila, nadýchal 1,48 promile.

„A jak asi tušíte, v autě, určeném pouze pro dvě osoby, cestovaly osoby celkem tři. Kromě řidiče a spolujezdce byla ve vozidle i osoba v zavazadlovém prostoru. Opilého, teprve osmnáctiletého řidiče, si k dořešení převzala přivolaná hlídka policistů a přestupek na úseku dopravy, předají strážníci příslušnému správnímu orgánu magistrátu města," uzavřeli policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky mladý řidič, opilý řidič, nebezpečná jízda, opilý mladík, alkohol za volantem, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý osmnáctiletý řidič vozil v noci kamarády po městě, nacpal je i do kufru  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.