Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Kamioňák se zapotil v Karlových Varech. Vjel do úzké ulice a pod dohledem strážníků couval

Propocené tričko si sundal po večeru v Karlových Varech řidič kamionu. V západočeském městě vjel do úzké ulice Brigádníků v městské části Tuhnice, kde se zkoušel prosmýknout kolem zaparkovaných aut. Nakonec šoféra ze šlamastiky vytáhli až strážníci, kteří mu pomáhali s couváním.

K případu došlo v tomto týdnu, když si zbloudilého motoristy všimla pozorná oznamovatelka. Žena nespala a měla strach o své auto, které ohrožoval řidič nákladního automobilu. Na místo proto rychle spěchala hlídka městské policie, aby vše prověřila. Zjistila, že kamioňák je ve skutečném maléru a sám se z něj jen tak nedostane.

„Strážníci díky místní znalosti dobře věděli, že ulicí kamion po směru jízdy určitě neprojede, jediné řešení tak byl směr zpátky. Řidič tak s pomocí strážníků opatrně vycouval, pravda, navigování bylo trochu složitější, než ve známé české komedii s falešným číšníkem, ale podařilo se a následně ho hlídka doprovodila až ke hranicím katastru města,“ popsali v hlášení karlovarští strážci zákona. 

Strážníci po celé situaci držiteli řidičského průkazu poradili, jak se dostat do požadovaného cíle. I tuto informaci neopomněli strážníci dodat. „Do firmy v Otovicích už pokračoval sám. Snad s tou cibulí na druhý pokus dojel,“ dodala Městská policie Karlovy Vary. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky Strážníci, Couvání, Kamion, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Ach ty navigace... stračí malý okamžik přerušení signálu, a je všechno vzhůru nohama... :-)

Neděle, 19. listopadu 2023, 09:43Odpovědět

Kamioňák se zapotil v Karlových Varech. Vjel do úzké ulice a pod dohledem strážníků couval  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.