Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté obvinili ženu z Karlovarska, podle nich pobodala svého druha

Policisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví třicetiletou ženu z Karlovarska, která podle nich pobodala svého druha kuchyňským nožem. Čtyřiačtyřicetiletý muž utrpěl zranění, se kterými ho záchranáři převezli do nemocnice. V případě prokázání viny hrozí obviněné až deset vězení, informoval krajský policejní mluvčí Jan Bílek.

Incident se stal 9. listopadu v Karlových Varech. Obviněná žena se podle policie v místě společného bydliště po pití alkoholu několikrát s partnerem pohádala. „Ten měl po jedné z hádek z bytu odejít. Když se vrátil krátce před jednadvacátou hodinou večerní zpět, měla ho žena po slovní rozepři napadnout kuchyňským nožem do oblasti zad, čímž mu způsobila bodnořezné a řezné poranění," řekl Bílek.

Karlovarští policisté následně ženu na místě zadrželi. U obou provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u muže s pozitivním výsledkem 2,29 promile a u ženy 2,92 promile.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté obvinili ženu z Karlovarska, podle nich pobodala svého druha  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.