Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Karlovarský soud poslal do vazby muže obviněného z vraždy spolubydlícího

Karlovarský okresní soud dnes poslal do vazby šestadvacetiletého muže, kterého kriminalisté obvinili z vraždy stejně starého spolubydlícího. Řekl to policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Muž podle policie v bytě v Karlových Varech svého známého uškrtil a tělo poté vyhodil do kontejneru. V případě prokázání viny mu hrozí až dvacetileté vězení. Na soud si nyní počká ve vazbě.

V úterý 24. října ohlásila dvaatřicetiletá žena na policii, že pohřešuje svého mladšího bratra ze Sokolovska, který momentálně bydlí v Karlových Varech. O den později policisté zadrželi muže, s kterým pohřešovaný muž bydlel v jednom karlovarském bytě.

Následně kriminalisté zjistili, že 22. října v noci se oba muži v bytě pohádali. Podezřelý muž pak podle policie odešel a později se vrátil a spícího muže uškrtil. Následující den dopoledne tělo zabalil a vyhodil jej o několik ulic dál do kontejneru, uvedla policie. Až do svého zadržení se skrýval v Praze a Německu a do Karlových Varů se zřejmě vrátil, aby si opatřil peníze.

V pátek policisté spolu s hasiči provedli rozsáhlé pátrání na skládce komunálního odpadu v Činově u Doupovského Hradiště. Po několika hodinách tam našli tělo ve značném stadiu rozkladu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský soud poslal do vazby muže obviněného z vraždy spolubydlícího  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.