Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Zloděj nastříkal postarší ženě do očí slzný plyn a ukradl jí kabelku, pátrá po něm policie

Na očním oddělení skončila jednašedesátiletá žena, kterou přepadl v Mariánských Lázních agresivní lupič. Nejprve se s ní přetahoval o kabelku, pak vytáhl slzák a nastříkal ho ženě přímo do obličeje. Oslepenou a bezbrannou oběť poté okradl a z místa utekl. Kriminalisté díky popisu sestavili možnou podobu útočníka a prosí veřejnost o pomoc s pátráním.

K útoku mělo podle kriminalistů dojít v neděli 20. srpna krátce před 13. hodinou v Mariánských Lázních, konkrétně poblíž ulice Máchova u takzvané “oplatkárny“.  K jednašedesátileté ženě měl přistoupit neznámý muž, který se chtěl zmocnit kabelky, jež měla přes rameno.

„O kabelku se měl s ženou začít přetahovat. Když se muži nepodařilo kabelku z ramena strhnout, tak měl ženě nastříkat do očí slzný plyn, tím jí paralyzovat, zmocnit se kabelky a z místa okamžitě utéct. Po tomto incidentu musela být žena ošetřena na očním oddělení v nemocnici,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Kriminalisté po muži intenzivně pátrají a nyní zveřejnili jeho možnou podobu. „V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda si někdo v inkriminovanou dobu v uvedeném místě něčeho nevšiml či nepoznal neznámého pachatele z vyhotoveného identikitu. Informace je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, slzný plyn, slzák, ukradená kabelka, pátrání po zloději, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj nastříkal postarší ženě do očí slzný plyn a ukradl jí kabelku, pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.