Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hořely zahradní domky v Chodově, šest jednotek bojovalo s požárem lesa v Horním Slavkově

Hned dva požáry většího rozsahu řešili hasiči v úterý večer v Karlovarském kraji. Nejprve hořely zahradní chatky v Chodově, krátce před půlnocí pak hned šest jednotek vyrazilo k požáru lesa v Horním Slavkově.

V Chodově bylo ohněm poškozeno pět zahradních domků a oheň se v době příjezdu hasičů šířil i na další. „Hasiči zachránili několik zvířat z kotců, samotný požár dostali pod kontrolu během několika desítek minut,“ uvedli hasiči s tím, že příčina požáru je v šetření.

Další požár byl nahlášen krátce před půlnocí. Hořel les v Horním Slavkově a silný vítr oheň rychle šířil. Na místě zasahovalo šest jednotek hasičů. „Hasiči se kvůli nosnosti mostku nemohli se zásahovou technikou přijet až k samotnému místu požáru, museli požít hadicové vedení na velkou vzdálenost a následně překonat i značné převýšení k místu požáru,“ dodali hasiči.

Požár se hasičům podařilo zlikvidovat v ranních hodinách. „Na požářišti proběhla kontrola místa, žádné nové ohnisko hasiči nenašli.“

Ohodnoť článek

Foto HZS KVK

Štítky požár, hasiči, hzs kvk, chodov, horní slavkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hořely zahradní domky v Chodově, šest jednotek bojovalo s požárem lesa v Horním Slavkově  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.