Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Při nehodě tří motorek a auta zemřel motorkář, další dva jsou těžce zranění

Smrtí motorkáře skončila v úterý odpoledne nehoda osobního auta a motorky u Královského Poříčí na Sokolovsku. Další dva řidiči motocyklů utrpěli těžká zranění. Silnice 181 mezi Královským Poříčím a Novým Sedlem byla uzavřená, informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tragická nehoda, při které se střetly tři motocykly s osobním autem, se stala krátce po 16:00. Pro raněné přiletěly dva vrtulníky, jeden z Ústí nad Labem a druhý z Plzně. Těžce zraněnou ženu i muže převezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Plzni. Dalšího muže, který si poranil kotník, transportovali do karlovarské nemocnice, uvedla mluvčí záchranné služby Zdeňka Newiaková.

Příčinu a okolnosti nehody policie zjišťuje. Na místě zasahovali hasiči ze tří jednotek, pomáhali s ošetřením a transportem zraněných, zajišťovali přistání záchranářských vrtulníků a postarali se o úklid vozovky.

Během úterý to nebyla jediná vážná dopravní nehoda v kraji. V Chodově došlo ke střetu nákladního auta a dítěte, pro které záchranná služba také zavolala letecký transport. Celkem v úterý zasahovali hasiči u dvanácti dopravních nehod, přičemž osm z nich se stalo v rozmezí hodiny a půl po čtvrté hodině odpoledne.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Sokolov, hzs kvk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě tří motorek a auta zemřel motorkář, další dva jsou těžce zranění  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.