Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Dva útočníci se pokusili baseballovou pálkou a kopáním ubít k smrti muže. Brutální pokus o vraždu zachytila kamera

Baseballovou pálkou se snažil ubít k smrti šestatřicetiletý muž o šest let mladšího návštěvníka casina v Aši. Při incidentu mu s bitím a kopáním ještě pomáhal jeho třiadvacetiletý kamarád. Celý brutální útok zachytila bezpečnostní kamera. Oba dva muže teď policie obvinila z pokusu o vraždu.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Karviné a šestatřicetiletého muže z Aše, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu ve formě spolupachatelství.

„Událost se stala krátce před půlnocí, kdy se třicetiletý muž domáhat vstupu do casina v Aši, které provozoval obviněný šestatřicetiletý muž. V té době byl v provozovně i druhý obviněný. Oba měli mít následně s třicetiletým mužem slovní konflikt. Když se návštěvníkovi muži podařilo vstoupit do provozovny casina, tak ho měl třiadvacetiletý muž okamžitě fyzicky napadnout několika ranami pěstí a několika kopy do různých částí těla,“ popsal začátek útoku mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Při bitce muž upadl na zem a po chvíli ho starší muž několikrát udeřil do různých částí těla baseballovou pálkou. Většinu těchto úderů směřovala do horní části těla a jednal tak měl s úmyslem třicetiletého muže usmrtit. Svého jednání zanechat až v době, kdy napadený ležel v bezvědomí na zemi a nehýbal se. Teprve pak majitel podniku přivolal k těžce zraněnému muži záchranáře. Utrpěl velmi vážná zranění a letecká záchranná služba ho transportovala do nemocnice v Plzni.

Kriminalisté oba útočníky zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněných do vazby, který jej u šestatřicetiletého muže akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl tedy vzat do vazby. Vyšetřování mladšího agresora probíhá na svobodě. V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pokus o vraždu, útok baseballovou pálkou, putoval do vazby, casino v Aši

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva útočníci se pokusili baseballovou pálkou a kopáním ubít k smrti muže. Brutální pokus o vraždu zachytila kamera  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.