Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Silnice u Bečova nad Teplou je po středeční nehodě částečné průjezdná

Silnice I/20 u Bečova nad Teplou je po středeční nehodě cisterny již průjezdná kyvadlově. Havarovaný kamion byl vyproštěn a odklizen. Novináře o tom informoval krajský policejní mluvčí Jan Bílek. Silnice byla uzavřená od středečního rána a auta musela využívat dlouhé objížďky.

Nehoda se stala ve středu nad ránem v serpentinách u Bečova nad Teplou. Havarovala tam cisterna, která se převrátila na bok. Specializovaná firma musela náklad z cisterny přečerpat a vozidlo vyprostit. Během středečního odpoledne bylo možné místem projet alespoň kyvadlově. Při vyprošťování vozidla se silnice znovu uzavřela.

Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů, pomáhaly mimo jiné s odklízením nafty. Podle jejich mluvčího Martina Kasala uniklo zhruba 400 litrů nafty. Cisterna, která skončila převrácená na boku, převážela podle policie směs písku a popela. Nevezla nebezpečné látky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, Bečov nad Teplou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice u Bečova nad Teplou je po středeční nehodě částečné průjezdná  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.