Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Agresivní řidič se s autem proháněl po pěší zóně a nadával kolemjdoucím. Exhibici ukončil s pouty na rukou

Po pěší zóně se v centru Karlových Varů proháněl se svým automobilem mladý motorista. Tím ale jeho exhibice zdaleka nekončila. Začal totiž vulgárně nadávat kolemjdoucím lidem. V agresivním jednání pokračoval i po příjezdu hlídky městské policie.

Na základě oznámení vyjížděla ve večerních hodinách hlídka městské policie do ulice Zeyerova, kde se mělo několik lidí hádat u zaparkovaného automobilu. „Strážníci dorazili na místo a začali zjišťovat, co se vlastně stalo. Řidič vozidla několikrát projel pěší zónou i přes to, že v tuto dobu není vjezd povolen a vulgárně nadával kolemjdoucím. Poté auto zaparkoval, následně z něj vystoupil a pokračoval ve svém chování,“ informuje karlovarská městská policie.

Strážníci řidiče opakovaně vyzvali k prokázání totožnosti a předložení dokladů potřebných k řízení motorového vozidla. Ten však nereagoval, stále pokřikoval na přítomné muže a neustále se k nim přibližoval. Následně se pokusil z místa odejít. Jelikož opakované výzvy k setrvání na místě byly marné, použili proti němu strážníci donucovací prostředky a přiložili mu pouta. Následné provedení orientační dechové zkoušky mladík odmítl strážníkům i přivolaným policistům, kteří si záležitost převzali k dořešení.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky jízda po pěší zóně, napadal chodce, nadával chodcům, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní řidič se s autem proháněl po pěší zóně a nadával kolemjdoucím. Exhibici ukončil s pouty na rukou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.