Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Násilník pořezal matku dvou dětí rozbitou sklenicí na víno. Chtěla po něm, aby ztišil hudbu

Šestatřicetiletá žena navštívila se svými dětmi o dva roky mladšího muže v Sokolově. Ten však v nočních hodinách nechával velmi nahlas puštěnou muziku. Když ho žena požádala, aby ji kvůli dětem ztlumil, začal řádit. Výsledkem bylo brutální napadení, po kterém oběť skončila v péči lékařů a v měsíční pracovní neschopnosti.

Hlasitá hudba, která budila děti. To bylo důvodem sporu mezi šestatřicetiletou ženou a čtyřiatřicetiletým mužem. Když ho požádala, aby hudbnu vypnul, začal se chovat agresivně a popadl rozbitou sklenici na víno. 

Přitom jí měl způsobit zranění na ruce. Poté jí měl fyzicky napadnout úderem ruky do oblasti hlavy a zároveň jí vulgárně urážet. Po vzbuzení dětí měla žena utéct k nim do pokoje,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Kvůli řezným poraněním musela napadená vyhledat lékařské ošetření. Muži už policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, za což mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Obdobným případem se zabývali také policisté v Kraslicích. Opilý muž po desáté hodině večer vyrazil navštívit svou bývalou přítelkyni. S klepaním na dveře se neobtěžoval a začal do nich rovnou kopat. Po několika minutách mu bývalá partnerka otevřela.

„Devětadvacetiletý muž jí měl začít okamžitě vulgárně urážet a vyhrožovat jí fyzickým napadením. Následně měl podezřelý muž z panelového domu odejít. Před domem muže vyzvali přivolaní policisté, aby zanechal svého vulgárního a agresivního jednání. Muž ovšem na zákonné výzvy policistů nereagoval a ti museli použít donucovací prostředky. Vzhledem k tomu, že byl devětadvacetiletý muž pod vlivem alkoholu, tak byl převezen protialkoholní záchytnou stanici, “ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, policie, Sokolov, Kraslice, police, napadení, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Násilník pořezal matku dvou dětí rozbitou sklenicí na víno. Chtěla po něm, aby ztišil hudbu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.