Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neznámý muž si natáčel ženy na toaletách v obchodním domě

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích, kteří mohli zahlédnout v obchodním centru Dragoun muže, který se potloukal v okolí dámských toalet. V nestřežený okamžik se pak schoval do jedné z kabinek a na mobil si natáčel nic netušící ženy během toho, co vykonávaly potřebu.

Policisté se obrací s prosbou na veřejnost při pátrání po muži, který se v úterý 6. dubna mezi 15:24 a 15:52 pohyboval v obchodním centru Dragoun v Chebu. „Zatím neznámý pachatel měl vstoupit právě do prostoru dámských toalet, ukrýt se v kabince a následně vrchem přes boční stěnu pořizovat mobilním telefonem obrazový záznam z vedlejší obsazené kabinky,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Vyšetřovatelé nyní zveřejnili záběry pořízené z bezpečnostních kamer a doufají, že pomohou s objasněním případu. „Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V inkriminovanou dobu se na zmiňovaném místě nacházela dvojice žen a jeden muž,“ dodal Kopřiva.

Pokud máte informace, které by mohly policii pomoci, můžete se obrátit na linku 158 nebo na kterékoliv obvodní oddělení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, šmírování, Cheb, kamery, toaleta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž si natáčel ženy na toaletách v obchodním domě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.