Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Cizinec napadl sekerou tři lidi, jeho přítelkyně řádila na ubytovně s nožem v ruce

Osmadvacetiletý cizinec nezvládl svůj vůz a skončil mimo silnici u Stanoviště na Chebsku. Kolem jeli zrovna tři lidé, jenž mu přispěchali na pomoc. Místo vděku na ně řidič zaútočil sekerou. Ten samý den jeho přítelkyně napadla s nožem v ruce ženu, která měla k oné nehodě zavolat policii.

Povedený pár cizinců se dostal do hledáčku policistů na Chebsku. Vše začalo nehodou muže, který sjel ze silnice mezi Mariánskými Lázněmi a Stanovištěm.

„Po nehodě měla k havarovanému vozidlu přijít trojice osob, která místem taktéž projížděla a muži chtěla pomoc. Následně ovšem mělo dojít ke slovní rozepři a poté měl cizinec začít trojici ohrožovat sekerou, kterou měl ve vozidle. Po chvíli měl svého jednání zanechat, sekeru odhodit a z místa odejít,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ještě ten stejný den večer měla jeho o rok mladší partnerka na jedné z ubytoven vyhrožovat zabitím dalším třem lidem. Kromě toho tvrdila, že místo podpálí.

„Poté si měla vzít kuchyňský nůž a tím ohrožovat šestatřicetiletou ženu, kterou podezírala z toho, že na jejího přítele přivolala po dopravní nehodě policejní hlídku. V napadení ženy jí měl zabránit pětadvacetiletý muž. O několik minut později policisté sedmadvacetiletou cizinku zadrželi,“ dodal Kopřiva.

Druhý den policisté zadrželi i jejího povedeného partnera. Pokud je soud uzná vinnými stráví oba ve vězení až tři roky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, Chebsko, policie, napadení, vyhrožování, cizinec, sekera, havárie, okres Cheb, Stanoviště, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec napadl sekerou tři lidi, jeho přítelkyně řádila na ubytovně s nožem v ruce  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.