Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Agresivní muž oslovil projíždějícího cyklistu, následně ho zmlátil a oloupil o bicykl

K incidentu došlo před jedním z chebských obchodních domů. Nic netušícího dvaatřicetiletého muže oslovil o tři roky mladší muž. Po krátkém rozhovoru ale cyklistu fyzicky napadl a zranil. Policisté již útočníkovi sdělili obvinění z loupeže.

„Projíždějícího cyklistu oslovil obviněný muž u jednoho z chebských obchodních domů. Údajně se od vidění znali.  Oba se dali do řeči, ale po chvíli zničehonic začal obviněný muž cyklistovi vulgárně nadávat a následně ho napadl několika ranami pěstí do oblasti hlavy. Bránil mu také v tom, aby z místa na kole odjel,“ popisuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po chvíli se oba muži začali o jízdní kolo přetahovat a obviněný požadoval, aby mu cyklista kolo vydal. Dvaatřicetiletý muž po přetahování upadl na zem, čehož obviněný využil, nasedl na kolo a z místa okamžitě ujel.

„Poškozený muž byl po tomto incidentu ošetřen v nemocnici. Devětadvacetiletého muže policisté o několik minut později zadrželi. Po provedených úkonech byl sice na základě pokynu státní zástupkyně Okresního státního zastupitelství v Chebu propuštěn na svobodu, ale i tak mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, loupež, vězení, Karlovarský kraj, cyklista, jízdní kolo, Státní zastupitelství ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž oslovil projíždějícího cyklistu, následně ho zmlátil a oloupil o bicykl  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.