Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sedmatřicetiletý muž naboural do stanu s automaty úmyslně

V úmyslu vzít si život vjel v pravé poledne do velkoplošného stanu na karlovarském Dolním nádraží opilý a zdrogovaný řidič. Po činu začal utíkat a před policisty skočil do řeky Ohře.

„K incidentu došlo na začátku dubna letošního roku, Sedmatřicetiletý muž řídil osobní automobil značky Volkswagen. V úmyslu si vzít život  měl v Karlových Varech krátce po dvanácté hodině najet do stanu se samoobslužnými automaty. Z místa následně utekl k nedaleké řece, do které skočil. Poté utíkal dál a to směrem k ulici Charkovská. Zde ho dopadla místní policejní hlídka, která muže zajistila,“ popisuje stíhání řidiče policejní mluvčí Eva Valtová.

Po zadržení byl sedmatřicetiletý muž vyzván k orientační dechové zkoušce, která vyšla s nejvyšší naměřenou hodnotou 1,01 promile alkoholu. Dále se podrobil orientačnímu testu na přítomnost návykových látek.

„I v tomto případě byl výsledek pozitivní a to na látku amphetamin a kokain. Muž byl následně převezen k lékařskému ošetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti škodu za téměř 2 500 000 korun,“ doplňuje policejní mluvčí s tím, že obviněnému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, sebevražda, opilec, vězení, drogy, Karlovy Vary, stan, Ohře, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ben Bazoo

Jenom debil si vybere pro sebevraždu v autě prakticky nulovou překážku.

Čtvrtek, 24. září 2020, 10:18Odpovědět

Sedmatřicetiletý muž naboural do stanu s automaty úmyslně  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.