Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Krádež lahve vína může zloděje stát až tři roky ve vězení

Dva muži se rozhodli proniknout na pozemek v zahrádkářské kolonii v Dolním Rychnově, kde jim padl do oka jeden mobilheim. Jenže v průběhu jejich rabování je vyrušila majitelka sousední zahrady, muži se tak dali kvapně na útěk i s lupem, kterým byla jedna lahev vína.

Pětadvacetiletý muž se předem domluvil se svým třiatřicetiletým kumpánem a společně vyrazili do jedné ze zahrádkářských kolonií v Dolním Rychnově. Tady vnikli na jeden z pozemků, kde začali prohledávat jeden z mobilních domů, kde měli ukrást lahev vína.

V průběhu svého počínání byli však vyrušeni majitelkou sousední zahrady, která na místo přivolala policejní hlídku. Na místo jako první přijel policejní psovod se svým služebním psem Jeffem. Ten zachytil stopu a po chvíli se mu podařilo policisty zavést až k jednomu z podezřelých mužů. Ti ho na místě zadrželi a eskortovali na policejní služebnu,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Staršímu z dvojice lupičů hrozí až dva roky za mřížemi. Mladší už byl v minulosti za krádeže odsouzen, proto mu hrozí o jeden rok víc.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, krádež, lupič, zloděj, Dolní Rychnov, policie, víno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež lahve vína může zloděje stát až tři roky ve vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.