Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Opilý muž vyhrožoval záchranářům, které si sám zavolal

Pětatřicetiletý cizinec notně posilněn alkoholem si zavolal sanitku. Po příjezdu záchranářů začal zdravotníkům sprostě nadávat i je fyzicky napadl. Tím vše nekončilo, lékařům měl i vyhrožovat, že má doma zbraň a použije ji.

Krátce po sedmé večer zavolal notně opilý muž na tísňovou linku, že mu není dobře. Když na místo dorazila sanita s tím, že ho převeze do nemocnice, začal se chovat agresivně.

„Muž nesouhlasil s převozem, osádku měl začít slovně urážet a následně i fyzicky napadnout. Přitom jim měl vyhrožovat, že má doma zbraň a použije ji. Přivolaným policistům poté dobrovolně vydal plynovou pistoli, kterou měl uschovanou v bytě,“ uvedla k incidentu policejní mluvčí Eva Valtová.

Místo do nemocnice tak muž putoval přímo do policejní cely. Dechová zkouška pak u agresora prokázala přes 2,3 promile alkoholu. Za napadení a vyhrožování teď muži hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS KVK

Štítky napadení, policie, krimi, záchranka, cizinec, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž vyhrožoval záchranářům, které si sám zavolal  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.