Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mlátil do oběti kladivem dokud se nerozpadlo, muži teď hrozí desetiletý trest

Hned několika obviněním čelí třicetiletý muž z Mariánských Lázní. Ten se měl po hádce s přítelkyní vydat za jejím bratrem u kterého se schovávala. Na pomoc si s sebou vzal dva kamarády a kladivo. Právě s ním muže napadl. Přestal až když se rozpadlo.

Vše začalo hádkou s přítelkyní. Ta hledala útočistě u svého bratra v menší obci na Chebsku. Tam za ní její agresivní partner spolu se dvěma dalšími muži přijel. Muže nejprve napadl pěstmi a oběma vyhrožovat zabitím. Po chvíli odešel k autu. Tím jeho řádění zdaleka nekončilo.

„Za neustálého vyhrožování odešel do vozidla. Tam si měl vzít kladívko s kovovou hlavou a vrátit se zpět k místu incidentu. Po cestě se ho snažili zastavit muži, se kterými přijel, ale neúspěšně. Muž tak opět vtrhl na pozemek a kladívkem znovu napadl bratra své přítelkyně, kterého se měl snažit několikrát udeřit do oblasti hlavy," uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Muži se podařilo údery na hlavu vykrýt, útočník všeho nechal až když se kladivo rozpadlo na dvě části. Z místa se svými společníky odjel. Napadené muž vše okamžitě ohlásil na policii, sám skončil v chebské nemocnici a pracovní neschopnosti. 

Třicetiletý útočník si na soud počká ve vazbě. Za těžké ublížení na zdraví, výtržnictví, porušování domovní svobody a výtržnictví mu hrozí až desetileetý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policie, Mariánské Lázně, Cheb, napadení, útočník, kladivo, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mlátil do oběti kladivem dokud se nerozpadlo, muži teď hrozí desetiletý trest  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.