Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Policisté dopadli čtyřlístek prodejců drog. Tři už jsou ve vazbě

Chebští kriminalisté odhalili prodejce drog. Čtyřlístek dealerů se specializoval na prodej pervitinu a marihuany. Tři obvinění měli spolupracovat s čtyřiašedesátiletým mužem, který kromě toho, že drogu obstarával, tak jí měl hlavně na Karlovarsku sám prodávat.

,,Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyř osob ve věku 30, 33, 39 a 64 let, které obvinili ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Čtveřice měla od začátku roku 2019 do května letošního roku na Chebsku a Karlovarsku prodávat drogu pervitin a marihuanu. Tři obvinění měli spolupracovat s 64letým obviněným mužem, který kromě toho, že drogu obstarával, tak jí měl hlavně na Karlovarsku sám prodávat. Například 39letá žena měla drogu prodávat několika lidem převážně na Chebsku.

,,Na Chebsku měl od začátku roku 2019 prodávat drogu zhruba desítce osob také 30letý muž. Kromě prodeje měl pervitin poskytovat za různé protislužby. Požadovat měl například odvoz osobním vozidlem do určitého místa či drogu měnil za potraviny. Ve stejném okrese měl prodávat pervitin i marihuanu také 33letý muž," dodal Kopřiva.

VIDEO: Policisté dopadli čtyřlístek prodejců drog

U obviněných bylo při jejich zadržení zajištěno několik přepravek s bílou krystalickou látkou i několik přepravek s marihuanou. Chebští kriminalisté na trojici osob podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí na jejich vzetí do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byli všichni tři vzati do vazby. Trestní stíhání 39leté ženy probíhá na svobodě.

V případě prokázání viny hrozí čtveřici osob trest odnětí svobody až na pět let.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, drogy, dealer, police, pčr, cheb, droga, marihuana, metamfetamin, Karlovarský kraj, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté dopadli čtyřlístek prodejců drog. Tři už jsou ve vazbě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.