Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zdravotníci dnes testovali pouze 24 osob, dva testy byly pozitivní

V Karlovarském kraji je 68 osob nakažených koronavirem. Trend posledních dní je zatím stejný. Zhruba na každých deset provedených testů je jeden pozitivní. Nejméně nakažených je stále na Sokolovsku a to pouze šest.

V Karlovarském kraji bylo provedeno 594 testů na nákazu koronavirem. 68 testů bylo pozitivních. „Nejvíce nakažených je v okrese Cheb, kde nám počet stále narůstá. Dnes jich ta evidujeme 42,“ říká mluvčí karlovarské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

I v okrese Karlovy Vary přibyl jeden nakažený a počet je tady 20 nakažených. Nejméně nemocných lidí zůstává na Sokolovsku a to počet. Mezi 68 nakaženými je 6 seniorů starších 65 let.

„Celkem je 36 nakažených mužů a 32 žen. Nejmladším nakaženým je šestiměsíční chlapec a nejstarší muž ve věku 88 let,“ dodala mluvčí.

Nejvíce nakaženou skupinou obyvatelstva jsou lidé ve věku od 25 do 64 let, kterých je v našem kraji 47. Deset nakažených je ve věkové skupině 15 až 24 let a tři nakažení jsou ve věku od 6 do 14 let. V nejmladší věkové skupině od 0 do 5 let je nakažen zmiňovaný šestiměsíční chlapec a jedna dívka.

V České republice je k dnešnímu večeru 2279 nakažených. Deset lidí se vyléčilo a devět jich zemřelo.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky koronavir, bezpečnost, Karlovarský kraj, karanténa, okres Sokolov, Krajská hygienická stanice, Karlovy Vary, Cheb, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotníci dnes testovali pouze 24 osob, dva testy byly pozitivní  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.