Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Z padesáti dnešních testů bylo deset pozitivních, v kraji je 66 nakažených

Celkem 570 otestovaných a 66 nakažených. To jsou večerní čísla Krajské hygienické stanice v Karlových Varech. V karanténě jsou k dnešnímu dni už jen 4 osoby. Nejvíce nakažených přibylo opět na Chebsku. Na Sokolovsku dnes nebyl ani jeden test pozitivní.

V okrese Cheb je už 41 osob nakažených koronavirem. Od včera tam hygienici evidují osm nových případů. „Dva nové případy jsou v okrese Karlovy Vary. Celkem je v okrese  Chebu 41 nakažených, v okrese Karlovy Vary 19 a na Sokolovsku zůstává počet 6,“ uvedla mluvčí hygienické stanice Michaela Zajíčková.

V karanténě drží v těchto dnech hygienici již pouze 4 osoby. „Mezi nakaženými je 35 mužů a 31 žen. Evidujeme pět nakažených seniorů ve věku nad 65 let.  46 osob nakažených je ve věku od 25 do 64 let. Deset nakažených je ve věku od 15 do 24 let a 3 ve věku od 6 do 14 let,“ dodala mluvčí hygieny s tím, že mezi nově nakaženými je holčička ve věku od 0 do pěti let. V této věkové skupině jsou tak nakažené dvě děti, neboť nejmladším nakaženým v kraji je šestiměsíční chlapec. Nejstarším je pak muž ve věku 88 let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky koronavir, bezpečnost, Karlovarský kraj, karanténa, Karlovy Vary, Krajská hygienická stanice, okres Sokolov, okres Cheb, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z padesáti dnešních testů bylo deset pozitivních, v kraji je 66 nakažených  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.