Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ve Františkových Lázních státní vouchery zabraly, kapacity se plní

Ve Františkových Lázních státem dotované vouchery na lázeňské pobyty zabírají, obsazenost se tam už začíná blížit stavu v loňském roce. I díky voucherům mají teď zdejší lázně zaplněno asi 70 procent kapacity, řekl ředitel Lázní Františkovy Lázně Josef Ciglanský. Vloni byla obsazenost v této době okolo 80 procent.

"Vouchery běží úspěšně a zaplňují kapacity. Zpočátku jsme měli technické potíže, ale ty už se vyřešily. Takže už jsme schopni s vouchery zaplatit, protože už jsou první klienti, kteří končí pobyty," uvedl Josef Ciglanský. Poptávka po voucherech je podle něj veliká. "A přináší nám to i nové klienty," doplnil.

Pokud bude zájem o lázeňské pobyty pokračovat, je podle Ciglanského reálné, že by se kapacita ve Františkových Lázních mohla naplnit už příští měsíc. Dosud měly lázně ještě volné kapacity i na prázdninové měsíce, o které je tradičně největší zájem. S tím, jak se místa začnou naplňovat, bude podle Ciglanského nutné klienty postupně přesouvat na volné termíny.

Vouchery na lázeňské pobyty si klienti mohou vygenerovat i opakovaně. Je tak možné například využít slevy na dva pobyty. Stávají se i případy, kdy měl klient rezervovaný například dvoutýdenní pobyt a půlku z něj zaplatí voucherem. U voucherů je podmínka pobytu minimálně na šest nocí a pět lázeňských procedur.

Státní vouchery mají ale i své omezující podmínky pro samotné lázeňské firmy, a to v celkové výši podpory. Například pro Františkovy Lázně by je ale mohlo využit asi 5200 Klientů.

Autoři | Foto facebook.com

Štítky ČR, lázně, vláda, koronavirus, Františkovy Lázně, Lázně Františkovy Lázně a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Františkových Lázních státní vouchery zabraly, kapacity se plní  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.