Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V uplynulém týdnu se nemocí COVID-19 nakazilo dvanáct lidí

Hygienici evidují za posledních sedm dní jedno úmrtí v souvislosti s koronavirem. Aktuálně je v kraji 16 nemocných. Počet udělených karantén se pomalu blíží k tisícovce, celkem jich bylo vydáno 910.

„V Karlovarském kraji máme aktuálně 16 lidí nakažených nemocí COVID-19. Jedenáct jich je na Chebsku, čtyři na Sokolovsku a jeden na Karlovarsku,“ uvedla mluvčí krajské hygieny Michaela Zajíčková.

V uplynulém týdnu tak v našem kraji přibylo jedno úmrtí a dvanáct pozitivních testů. Jejich celkový počet dosáhl čísla 481. Vyléčených je 426 a 39 lidí v souvislosti s touto nemocí zemřelo.

„Celkem již bylo provedeno a vyhodnoceno 14868 testů. Za poslední den jsme jich provedli a vyhodnotili 27,“ dodala mluvčí.

Ze statistik hygieniků vyplývá, že v okrese Cheb bylo celkem od začátku testování, tedy od 26. února, evidováno 329 pozitivních testů a zemřelo 36 osob. V okrese Sokolov bylo pozitivních testů 69 a nikdo nezemřel a v okrese Karlovy Vary 83 pozitivních testů a tři úmrtí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, COVID-19, nemoc, Krajská hygienická stanice, okres Cheb, okres Sokolov, Cheb, Sokolov, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V uplynulém týdnu se nemocí COVID-19 nakazilo dvanáct lidí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.