Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Dnes v Karlovarském kraji zemřeli tři muži nakažení koronavirem

Hygienici dnes zachytili pouze jeden pozitivní test. To je nejméně za mnoho předešlých dní. Počet vyléčených opět stoupl a k dnešnímu dni jich je už 255. Vojáky působící v Mariánských Lázních zítra přijede vystřídat další skupina.

„V Karlovarském kraji došlo k úmrtí třech pacientů s potvrzeným onemocněním koronavirem COVID-19. Jednalo se o muže ročník narození 1933, 1953  a 1954, všichni z okresu  Cheb, s těžkým průběhem onemocnění. Celkem evidujeme v Karlovarském kraji 27 úmrtí v souvislosti s infekcí koronavirem COVID-19,“ uvedla mluvčí krajských hygieniků Michaela Zajíčková.

Dobrou zprávou je, že dnes máme v Karlovarském kraji pouze jeden nový potvrzený případ onemocnění koronavirem a celkem už 255 vyléčených osob. „Pozitivní test byl opět na Chebsku. Počet vyléčených od včerejška o deset stoupl,“ dodala mluvčí hygieny.

Hygienici a zdravotníci dnes provedli a vyhodnotili 336 testů, což je velmi slušné číslo. Situaci se podařilo stabilizovat v nemocnici v Chebu, kde se dnes otevřela část oddělení a dobře to vypadá i v Mariánských Lázních.

„V neděli v 15:00 se budou střídat vojáci, kteří pomáhají v nemocnici v Mariánkách. Současná parta pojede domů. Půjdu jim poděkovat,“ sdělil na facebooku náměstek hejtmana Karlovarského kraje a zastupitel Mariánských Lázní Martin Hurajčík.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, COVID-19, Mariánské Lázně, nemoc, Cheb, Martin Hurajčík, okres Cheb, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes v Karlovarském kraji zemřeli tři muži nakažení koronavirem  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.