Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Počet vyléčených dnes předčil počet nemocných, okresy Karlovy Vary a Sokolov mají nulu

Čtyři potvrzené nové případy nemoci COVID-19 byly dnes prokázány pouze na Chebsku. Dnes naštěstí nikdo na tuto nemoc nezemřel. Testovalo se opět o něco méně než v předchozích dnech. Počet uzdravených stoupl na 198 osob.

V Karlovarském kraji se dnes opět testovalo na přítomnost koronaviru. Čísla jsou vcelku optimistická, dva okresy mají nulu, pozitivní testy hlásí pouze z Chebska.

„Dnes máme v Karlovarském kraji čtyři nové potvrzené případy onemocnění koronavirem COVID-19 a celkem už 198 vyléčených osob,“ uvedla mluvčí krajské hygieny Michaela Zajíčková.

Počet vyléčených tedy dnes stoupl o jedenáct případů. Pozitivní testy byly dnes evidovány u jednoho seniora staršího 65 let a třech dospělých ve věku od 25 do 64 let. Počet dnes provedených a vyhodnocených testů byl 197.

Celkem tak v Karlovarském kraji hygienici a zdravotníci provedli od 26. února do dnešního dne 6 799 testů, ze kterých bylo 378 pozitivních.

V nemocnici v Mariánských Lázních stále působí vojáci Armády České republiky, kteří dnes poslali do světa facebookový pozdrav: „Zdravíme z Mariánských Lázní. Pomáháme v místní nemocnici. Vydáváme stravu, uklízíme i dezinfikujeme. Jsme tu pro vás.“

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky koronavirus, uzdravení, pomoc, Karlovarský kraj, Armáda ČR, nemoc, COVID-19, Karlovy Vary, Sokolov, okres Cheb, Krajská hygienická stanice, Nemocnice Mariánské Lázně, Armáda České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet vyléčených dnes předčil počet nemocných, okresy Karlovy Vary a Sokolov mají nulu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.