Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oprava dvou školních tělocvičen vyjde město na více než milion korun

Ostrovské děti ze základní školy Májová se mohou těšit na sportoviště s moderním povrchem, na kterém půjde hrát volejbal, basketbal, florbal i házená. Práce by měly být dokončeny v srpnu, aby od září mohla začít v tělocvičnách sportovní výuka.

Opravy se budou týkat hlavně podlah, kde jsou v současné době staré a nevyhovující parkety.

„Jedná se plochy 200 a 250 metrů čtverečních. Současný povrch tvoří parkety. U menší tělocvičny budou stávající parkety zachovány. Bude provedeno jejich zbroušení, přilepení, zaspárování a následná povrchová úprava lakováním,“ říká mluvčí ostrovské radnice Jiří Jiránek s tím, že budou odstraněny přebytečné cvičební prvky jako například zavěšení gymnastických kruhů nebo zavěšení pro šplhací lana a vyměněny žebřiny podél stěn.

Podstatnější opravy se dočká velká tělocvična.

„Tady bude stávající vlysová podlaha kompletně odstraněna a nahrazena novým polyuretanovým povrchem. Dále bude provedeno lajnování na volejbal, basketbal, floorbal a házenou. Stávající vybavení tělocvičny jako jsou žebřiny, tyče pro šplh, kruhy, konstrukce pro šplh na laně a další, bude kompletně odstraněno a obvodové stěny budou obloženy laminem do výšky tři metry,“ doplnil mluvčí.

Součástí oprav je i výměna dveří a výmalba obou tělocvičen včetně rekonstrukce osvětlení. „Rada města na základě provedeného hodnocení podaných nabídek schválila zhotovitele zakázky za nabídkovou cenu 1 233 567,17 Kč vč. DPH. Zakázka by měla být dokončena do konce letních prázdnin,“ dodal starosta města Jan Bureš.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky škola, tělocvična, oprava, Ostrov, investice, Jan Bureš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava dvou školních tělocvičen vyjde město na více než milion korun  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.