Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Velkoobjemové kontejnery se v ulicích Karlových Varů v dubnu neobjeví

Do velkoobjemových kontejnerů je možné odložit objemné věci, které se do normálních odpadních nádob nevejdou. Jedná se například o lina, koberce, starý nábytek a další věci. Ty se budou po uvolnění omezení vozit do sběrných dvorů.

V souvislosti s mimořádnými opatřeními a dopady nouzového stavu v České republice neproběhne v Karlových Varech na duben naplánovaný svoz objemného odpadu. „Po uvolnění stávajících opatření a omezení budou mít obyvatelé města možnost odložit objemný odpad do sběrných dvorů,“ uvedla mluvčí karlovarského magistrátu Helena Kyselá.

Velkoobjemové kontejnery budou na území města přistaveny až v průběhu září. Z důvodu mimořádných opatření se letos neuskuteční ani tradiční dubnová akce zaměřená na dobrovolný úklid veřejných prostranství v Karlových Varech „Chceme čisté město“.

V souvislosti s právě probíhající koronavirovou pandemií a omezením pohybu lidí zatím v Karlových Varech nezaznamenávají problémy s přeplněnými popelnicemi. „Žádné problémy jsme nezaznamenali. Naopak, asi vlivem omezeného pohybu osob a dalších opatření se například téměř nehromadí odpad u nádob na separaci nebo u běžných popelnic. Nemáme ani od svozových společností hlášeny žádné problémy třeba s personálním zajištěním služby,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky odpady, kontejner, Karlovy Vary, úklid, odpad, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velkoobjemové kontejnery se v ulicích Karlových Varů v dubnu neobjeví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.