Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

JEŽÍŠKŮV RÁDCE A SOUTĚŽ: 4 tipy na dárky pro děti, které neskončí v koutě

PR článek

Čím na Štědrý večer rozzářit dětská očka, a přitom neutrácet jen za hračky, které po pár dnech omrzí? Bagmaster vám poradí, jak vybrat i praktický dárek tak, aby si ho děti zamilovaly. A na konci článku můžete o jednu zajímavou nadílku soutěžit.

Tip na dárek č. 1: Cool látkový pytlík

Nosí vaše děti rády batůžky a dávají do nich všechno možné? Pořiďte jim praktický vak na záda. Je to skladnější a lehčí alternativa batohu, hodí se hlavně na drobnější věci. Školáčci si do něj každé ráno balí hračky a oblečení do mateřinky, školáci zase přezůvky nebo cvičební úbor. O prázdninách stačí do pytlíku hodit klíče, mobil, svačinu a výlet může začít.

Vak se jednoduše uzavírá stažením šňůrek či popruhů. Dá se nasadit na záda nebo pověsit na aktovku. Některé látkové pytlíky mají širší popruhy. Díky tomu se tolik nezařezávají do ramenou a jsou pohodlné i při nošení na tenkém oblečení.

U některých vaků můžete nastavit délku popruhů podle výšky dítěte. Foto: Bagmaster

Tip na dárek č. 2: Odlehčený batoh do školy

Pokud máte dítko školou povinné a batoh už dosluhuje, pak si určitě zaslouží novou výbavu. Stejně tak předškolákům nosí většinou Ježíšek aktovku do první třídy.

Rozhodnete-li se batoh pod stromek nadělit, dejte si na výběru záležet. Protože platí kvalita – půl zdraví. Správný batoh poznáte podle nízké hmotnosti, anatomického tvarování a zdravotně navrženého zádového systému. Kde ho najdete? Například v e-shopu Bagmaster.cz.

Kvalitní školní batoh má bederní pás, který pomáhá ulevit zádům od velké zátěže. Foto: Bagmaster

Naše nejnovější kolekce  je maximálně odlehčená, má anatomicky tvarovanou zádovou část a ramenní popruhy. Díky tomu batohy perfektně sedí na zádech. A od velké zátěže beder pomáhá dětem ulevit lehký prodyšný bederní pás,“ popisuje Andrej Sitár, produktový manažer značky. Batohy Bagmaster doporučuje i dětská rehabilitační lékařka Kateřina Smíšková.

Aby děti batoh pod stromečkem nadchnul, dejte si záležet na výběru barvy a motivu. Pro holky v první, druhé nebo třetí třídě vybírejte koukavé barvy (třeba růžovou či světle modrou) a oblíbený obrázek. Malé slečny často milují medvídky, koně či jiná zvířátka.

U kluků frčí něco akčnějšího. Třeba fotbalový míč nebo dinosauří smečka. Ideálně v kombinaci se zelenou nebo modrou. Starší školáci ocení spíš abstraktní a designové motivy. Barevně zvolte spíš nadčasový kousek, přeci jenom se jim vkus často mění.


Děti se budou těšit, až nový batoh ve škole po vánočních prázdninách předvedou. Foto: Bagmaster

Tip na dárek č.3: Láhev a krabička pro malé mlsouny

Svačina od maminky a osvěžující pití přijde vhod vždycky. Ve škole, na tréninku i na prázdninovém výletě. A není nad to mít na přípravu všech těch dobrot praktickou krabičku a láhev.


Plastové krabičky a lahve se jednoduše umývají. Stačí vypláchnout a nechat okapat. Foto: Gabriela Bartošovská

Do boxíků můžete chystat teplá i studená jídla. Zvlášť menší děti ocení krabičku, která se snadno otevírá odcvaknutím jednoho klipu a odklopením víčka. Pak nad ním můžou pohodlně svačit, aniž by si nadrobily na lavici. U láhve je důležité, aby měla útlý tvar a neklouzavý povrch. Taky se hodí pojistka proti vylití. Nehrozí pak promočené učebnice.

Krabičky i flašky vybírejte v ověřených obchodech. Ideální jsou lehké plastové vyrobené z certifikovaného a nezávadného (BPA free) materiálu.

Tip na dárek č. 4: Všechny skvělé nápady v jednom

Líbil se vám každý z předchozích tipů? V e-shopu Bagmaster.cz najdete různé druhy školních setů, které obsahují batohy, aktovky, vaky, svačinovou krabičkou s lahví na pití a taky třeba penály. Tak pojďte vybrat letošní Ježíškův trumf. Přejeme šťastnou ruku.

SOUTĚŽ O ŠKOLNÍ SET

Napište nám na e-mail soutez@bagmaster.cz, který školní set byste chtěli pro své dítko vyhrát. Ze všech odpovědí vylosujeme jednoho šťastlivce a nadělíme mu školní set Bagmaster podle jeho výběru. Více k soutěži a podmínky najdete na www.bagmaster.cz/vanocni-soutez

Jedním z nejoblíbenějších setů pro kluky je školní výbava pro malého fotbalistu. Foto: Bagmaster

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky škola, školní batohy, kvalitní školní výbava, zdraví, skolióza, bagmaster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

JEŽÍŠKŮV RÁDCE A SOUTĚŽ: 4 tipy na dárky pro děti, které neskončí v koutě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.