Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Papírové tašky atypických rozměrů si nechte vyrobit v Ottově tiskárně

PR článek

Představte si tiskárnu s rodinnou atmosférou, kde Vás denně uvítají s milým úsměvem, ochotou a vždy připraveni udělat maximum pro splnění Vašich přání. To je Ottovka, která sídlí v pražských Malešicích a na polygrafickém trhu působí více než 22 let.

Tuto tiskárnu založili v červnu 1999 tři chlapi, kteří již nějaký ten rok zkušeností v polygrafii měli rozhodně za sebou. Po několik let měla Ottova tiskárna provozovnu v Holešovicích nedaleko Vltavy. A právě blízkost Vltavy se opakovaně ukázala jako riziková. Po povodních v roce 2002 a 2012 se majitelé rozhodli změnit působiště a přesunuli celý provoz do Malešic, kam voda nemůže. Na současné adrese má dnes Ottovka celý provoz pěkně pod jednou střechou.

Administrativní úsek, provoz s ofsetovými stroji, provoz s digitálními stroji i celé výsekové centrum a také knihárnu. Zároveň na této adrese je i planžetárna, kde se vyrábí výsekové formy pro tvarový výsek papíru či lepenky. Výroba je tedy kompletní. A co všechno si v Ottovce můžete nechat vyrobit? Většinu tiskovin a také jedinečné papírové tašky, které zde vyrábí od A do Z. Zkrátka vezmou bílý arch papíru, ten dle přání zákazníka potisknou, povrchově upraví, vyseknou, složí, slepí, naděrují a dozdobí textilní šňůrkou či atlasovou stuhou. Vše je ruční práce zkušených pracovníků a papírové tašky z Ottovky jsou skutečně jedinečné.

Takhle vypadá výroba papírové tašky v Ottovce. Podívejte se na VIDEO.

A proč vyrábět tašky právě v Ottovce?

Udělají Vám tu tašky přímo na míru. Potřebujete tašku na dokumenty, na lahev, na hodinky nebo třeba na dort? Žádný problém. V Ottově tiskárně Vám vyrobí jakékoliv tašky atypických rozměrů, tašky pro vysokou zátěž, a dokonce i papírové tašky vhodné k vodě. A pokud Vás zajímá, jak taková papírová taška postupně vzniká, zhlédněte video na: 

Jakýmsi maskotem této firmy je tiskař Ottík, který „Neimprovizuje, prostě tiskne“. A tento slogan je také hlavním mottem produktového webu www.tisknu.cz, jehož je Ottovka provozovatelem. Na tomto webu si jednoduše dle předem předefinovaných parametrů můžete zadat kvalifikovanou poptávku, kterou Vám obratem zpracují a pokud budete mít zájem i velmi rychle vytisknou. Objednat si můžete vizitky, samolepky, letáčky, brožury, visačky, plakáty, pozvánky, kalendáře nebo již zmíněné tašky a mnoho dalších produktů z papíru.

Obecně se dá říct, že tiskoviny ve vyšších nákladech Vám vyrobí na ofsetových tiskových strojích a tiskoviny v nižších nákladech vytisknou stroje digitální. Každopádně v Ottovce Vám tiskoviny zpracují od grafického návrhu až po konečné knihařské zpracování a případně i distribuci na různé lokace dle Vašich potřeb. Mimo výše uvedené aktivity provozuje Ottovka ještě e-shop s hotovými papírovými taškami www.hotovetasky.cz, kde si můžete objednat dárkové papírové tašky k nejrůznějším účelům.

Na stránkách www.ottovka.cz se také více dozvíte o historii firmy a můžete zde lépe proniknout do tajů samotné výroby papírových tašek.

A jaká je spolupráce s Ottovkou? Velmi příjemná, ale to už můžete posoudit na základě vlastní zkušenosti každý sám…

Ohodnoť článek

Štítky papírová, taška, výroba, Ottova tiskárna, Malešice, papír, Vltava, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Papírové tašky atypických rozměrů si nechte vyrobit v Ottově tiskárně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.