Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak vyrazit na rychlý a efektivní nákup školních potřeb?

PR článek

Známe to všichni. Na začátku září jsou papírnictví plná k prasknutí. Všude fronty rodičů s dětmi, kteří kupují cokoliv, co se jim dostane pod ruce. Nákup školních pomůcek takhle vypadat ale nemusí. V hypermarketu Globus Jenišov u Karlových Varů je pro vás veškerý sortiment připraven na jednom místě, od aktovky až po zdravotnickou obuv. Než vyrazíte na nákup, projděte si projít pár tipů, díky kterým vás nákup školních potřeb bude rychlý a efektivní.

Plánujte. Ušetříte čas i peníze

Sortiment školních potřeb je v dnešní době velice široký. Často se stane, že během hledání linkovaného sešitu v regálu hypermarketu zaujmou další produkty, nakonec máme plný košík jiných věcí, ale doma zjistíme, že právě onen linkovaný sešit jsme koupit zapomněli. Naplánujte si proto svůj nákup předem, v klidu, z pohodlí domova. V aplikaci MŮJ GLOBUS najdete přehledný nákupní seznam, kam můžete postupně přidávat produkty, které vám doma schází. Položky aplikace při psaní našeptává nebo si je můžete rovnou skenovat z akčního letáku ŠKOLNÍCH POTŘEB či z výrobků doma. Nákupní seznam můžete navíc sdílet s celou rodinou.

V aplikaci rovnou vidíte i samotnou cenu produktů. Z široké nabídky si tak můžete vybrat právě ten produkt, který nejvíce vyhovuje vašim požadavkům.

Nakupte rychle bez zbytečného čekání u pokladen

Zaregistrujte se do programu Globus Bonus buď online nebo v informačním centru hypermarketu Globus. Díky členství získáte plno výhod. Kromě zvýhodněných produktů můžete využívat službu SCAN &GO. Na začátku nákupu si u vchodu hypermarketu vyzvednete skener, nebo zapnete skener v aplikaci Můj Globus. Během nákupu poté skenujete všechny nakoupené produkty, které si můžete rovnou přehledně rovnat do svých nákupních tašek. Pokud jste si již předem připravili nákupní seznam, stačí si ho ve skeneru jen pohodlně otevřít a sledovat, jaké produkty jste již koupili, a jaké vám ještě chybí. Na konci nákupu využijete vyhrazené pokladny, kde načtením označeného čárového kódu ukončíte svůj nákup a přejdete rovnou k placení. Již se tak vyhnete opětovnému vyskládávání zboží na pokladní pás či čekání u pokladen.

Vše na jednom místě

Neztrácejte čas náročným běháním po obchodech. V hypermarketu Globus Jenišov u Karlových Varů najdete kompletní sortiment pro školáky od první třídy po vysokou školu. Ať už sháníte aktovku, psací potřeby, potřeby na výtvarnou výchovu, kapsář na lavici nebo botasky na tělocvik, z širokého sortimentu si vždy vyberete.

Rádi vám pomůžeme

Nechte nákup školních pomůcek na Globusu. Připravte si nákupní seznam například v aplikaci Můj Globus, nebo okopírujte seznam, který jste dostali ve škole a zaměstnanci hypermarketu Vám do 24 hodin váš nákup připraví. Vy si ho poté už jenom vyzvednete v informačním centru hypermarketu. Kompletní informace o službě naleznete na zde.

Zpříjemněte nákup školních potřeb sobě i své rodině

Po velkém nákupu je potřeba pořádná odměna. Co takhle domácí větrník s lahodnou kávou? Zastavte se po nákupu v restauraci nebo Café Globus, kde pro vás kuchaři a cukráři připravují kormě hlavních jídel i denně čerstvé zákusky, pečivo i domácí zmrzlinu.

Ohodnoť článek

Štítky Globus, nákup, školní potřeby, Karlovy Vary, Jenišov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak vyrazit na rychlý a efektivní nákup školních potřeb?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.