Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Strážníci městské policie jeli prověřit černou skládku, překvapili je tam cizinci s kuriózním vysvětlením

Oznámení o založení černé skládky jeli bleskově prověřit strážníci karlovarské městské policie do Bohatic. Hlídka po příjezdu na místo spatřila na travnatém pozemku stojící vozidlo, u kterého se pohyboval muž se ženou. Před vozidlem byla vyskládaná hromada nejrůznějších věcí. A strážníci se dočkali naprosto kuriózního vysvětlení.

Cizinci strážníků řekli, že byli s vozidlem v nedaleké stanici STK, proto si u lesa zde své věci po dobu konání technické kontroly na čas „odložili,“ aby měli vůz prázdný. Mezi vyskládanými věcmi byla například i pračka. Jakmile auto úspěšně prošlo kontrolou, naložili cizinci své věci zpět do auta. Tím ale pro dvojici případ neskončil.

„Vyšlo najevo, že občané Moldávie totiž byli na území Evropské unie neoprávněně, neboť tu pobývali déle, než je dovoleno osobám mimo EU. A tak bylo zapotřebí přivolat na místo Cizineckou policii, která si záležitost převzala k dořešení,“ informovala Městská policie Karlovy Vary.

S černými skládkami se strážníci karlovarské městské policie setkávají velmi často. Jen v loňském roce strážníci díky své místní a osobní znalosti zaevidovali přes 200 skládek včetně nebezpečného odpadu. Pozadu nejsou ani kolegové ze stálé služby, kteří přes 30 případů „přihráli“ hlídkám v terénu pomocí kamer.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky černé skládky, cizinci, městská policie, neoprávněný pobyt, Cizinecká policie, obecní policie, černá skládka, Bohatice, Evropská unie, Moldávie, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci městské policie jeli prověřit černou skládku, překvapili je tam cizinci s kuriózním vysvětlením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.