Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potůčky mají nové nákupní centrum u hranic s Německem

PR článek

Obyvatelé Potůčků, pendleři dojíždějící za prací z Čech do Německa i němečtí zákazníci, kteří rádi nakupují v České republice se právě v těchto dnech mohou radovat z nově otevřeného nákupního centra Global Free Shop. Jedná se již o třetí nákupní centrum pod značkou Global Free Shop. To první úspěšně funguje již mnoho let na hraničním přechodu Folmava kousek od Domažlic a druhé v Brandově, kousek od Chomutova.

Pokud jste zvědaví, jaké možnosti nově otevřené nákupní centrum Global Free Shop skýtá, můžete sem zavítat, otevřené je od pátku 08. 04. 2022. Na více než 1000 metrech čtverečních nákupní plochy vás čeká nepřeberné množství zboží té nejvyšší kvality. Jak již bývá v příhraničních obchodech zvykem, najdete zde výběr alkoholických i nealkoholických nápojů, kávy a cigaret, včetně speciálního stánku IQOS nabízející tabákové náplně do elektronických cigaret. Za nízké ceny zde také pořídíte parfémy světově proslulých značek, v oddělení drogerie výrobky českých i zahraničních kosmetických firem, stylové bytové doplňky a dekorace a také módní kousky různých značek až po zbrusu nové české skvosty jako například Vuch.

Specialitou Global Free Shopu je ovšem zavedení konceptu čerstvých potravin Fresh Market, což rozšiřuje nabídku o velmi zajímavé produkty z lokálních zdrojů jako jsou saláty, salámy či čerstvé pečivo. Tím se Global Free Shop řadí mezi firmy, kterým záleží na svých sousedech a které podporují ekonomický růst v celé oblasti.

Ceny zboží v Global Free Shopu jsou sice už teď nízké, ale pro ty z vás, kteří by rádi ušetřili ještě víc, zaregistrujte se do věrnostního klubu TOP Card a získávejte ještě další slevy a výhodné nabídky. Nově je zde možnost stáhnout si do svého chytrého telefonu aplikaci TOP Card. Použitím aplikace TOP Card při placení získáváte peníze zpět za Vaše nákupy nejen v Global Free Shopu, ale i v restauraci STODOLA nebo na jakékoliv čerpací stanici Free1 Gas.

Součástí nového nákupního centra je také již zmíněná stylová restaurace STODOLA s vnitřním i venkovním sezením. V restauraci si pochutnáte na jiho-amerických hovězích steacích připravených na dřevěném uhlí v grilu X-OVEN, famózní domácí hamburgery, pizze z pece na bukovém dřevě připravovanou Italským pizzařem, české klasice nebo snadno návykových skvělých dezertech. A restaurační bar? Tam najdete velký výběr točených piv Svijany, alkoholické i nealkoholické koktejly, výběrová vína a samozřejmě skvělou kávu. V restauraci STODOLA můžete využít TOP Card. Takže návštěva této restaurace stojí za to!

Tímto nabídka služeb v nákupním centru nekončí, připravujeme pro Vás také krásné prostrory, kde v nejbližší době vzniknou služby pro naše zákazníky jako jsou manikúra, pedikúra, masáže a kosmetika, to vše pod jednou střechou. I zde můžete samořejmě využít věrnostní klub TOP Card a získat tak další lukrativní slevy.

Tak co vy na to? Vyrazíte si o víkendu udělat radost do Global Free Shopu v Potůčkách?

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Global Free Shop, nákupní centrum, otevření, Potůčky, Karlovarský, obchodní centrum, Německo, Česko, restaurace, Chomutov, Domažlice, IQOS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roman Michta

Nedalo nám to a zajeli jsme se podívat, moc nás to nenadchlo. Všude samý chlast, cigarety, jediný co nás praštilo do očí je káva I taková co se nedá běžné koupit v jiných obchodech

Neděle, 10. dubna 2022, 19:44Odpovědět

Potůčky mají nové nákupní centrum u hranic s Německem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.