Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Bazény by mohly otevřít na konci května, městské divadlo zahajuje provoz v červnu

Vedení sportovních i kulturních zařízení v kraji bedlivě sleduje rozvolňovací pokyny vlády České republiky. V Karlovarském městském divadle už znají termín otevření, na plovárnách jsou termíny stále nejisté. Všichni ale věří, že se již brzy otevře.

„Otevření sportovišť a Bazénového centra v areálu KV Areny plánujeme dle pokynů vlády. V tuto chvíli není zcela jasné, kdy se mohou vnitřní sportoviště otevřít. Ohledně otevření bazénů a welness center vydá vláda v nejbližší době stanovisko, zatím se spekuluje o 25. květnu, ale nevíme, jestli se povolení bude týkat vnitřních bazénů nebo pouze venkovních,“ uvedl jednatel KV Arény Roman Rokůsek s tím, že připravit bazénové centrum k opětovnému provozu trvá zhruba sedm dní.

Nuceně vzniklý volný čas v KV Aréně věnovali odstávkám a plánované opravy na rok 2020 a 2021 uskutečnili již nyní.

„Jednalo se například o prohlídku a následnou opravu chladícího zařízení, čpavkového hospodářství, bazénových kompresorů a dalších.  Dále jsme se pustili do oprav hokejových šaten, mantinelů u ledové plochy a třeba také kabeláže na trestné lavici. Samozřejmě také proběhl generální úklid všech budov a sportovišť včetně venkovních prostorů,“ dodal jednatel KV Arény.

Termín možného otevření vyhlížejí i v sokolovském bazénu. I tady by rádi otevřeli co nejdříve.

 „Co se týká vnitřního městského bazénu, tak tam nám stačí dva až tři na přípravu a můžeme otevřít. Otázky venkovního koupaliště se teprve budou řešit,“ uvedl mluvčí sokolovské radnice Vladimír Meluzín.

Termín zahájení provozu již ohlásilo i Karlovarské městské divadlo. To ale nezačne hned, jak to bude podle uvolněných restrikcí možné. Termín bude o něco pozdější.

„Karlovarské městské divadlo zahajuje provoz 8. června a bude postupovat podle vládních opatření. Předprodej vstupenek na červen bude zahájen 15. května,“ sdělila ředitelka divadla Dana Neumannová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto kv aréna

Štítky bazén, otevření, KMD, Karlovy Vary, divadlo, Karlovarský kraj, vláda, Česko, sportoviště, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazény by  mohly otevřít na konci května, městské divadlo zahajuje provoz v červnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.