Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Jeden mrtvý a čtyři vážně zranění. Vážná nehoda uzavřela silnici z Ostrova na Hroznětín

, aktualizováno 19. srpna 2024, 11:39

K tragické nehodě došlo v sobotu odpoledne u Hroznětína na Karlovarsku u odbočky na Bystřici. Na místě je jeden mrtvý. Další čtyři zraněné převezly do nemocnice sanitky a vrtulníky. Silnice byla několik hodin zcela uzavřena.

„Po srážce dvou vozidel u Hroznětína na Karlovarsku utrpěla jedna osoba zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla. Další dvě zraněné osoby byly letecky transportovány do nemocnice. Přesná příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření,“ informovala policie prostřednictvím sociální sítě X.

„Jeden muž svým zraněním na místě bohužel podlehl. Jedna žena ve věku 70 let byla transportována letecky do Fakultní nemocnice v Plzni, tamtéž byl vozidlem záchranné služby převezen i třiadvacetiletý muž. Sedmdesátiletého muže s těžkými zraněními transportoval vrtulník letecké záchranné služby do Ústí nad Labem. Další ženu se středně těžkými zraněními převezla naše posádka do karlovarské nemocnice na urgentní příjem," upřesnil mluvčí krajských záchranářů Radek Hes. U nehody zasahovaly tři jednotky hasičů a letečtí záchranáři z Líní u Plzně a Ústí nad Labem. 

„Na křižovatce ve směru od Bystřice do Kfel zřejmě sedmasedmdesátiletý řidič vozidla značky Peugeot nedal přednost vozidlu značky Škoda, které jelo po hlavní pozemní komunikaci ve směru od Kfel na Hroznětín. Následně došlo k nárazu přední části automobilu značky Škoda do levé boční části vozidla značky Peugeot. Po tomto nárazu byla obě vozidla odražena mimo silnici," popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Právě řidič Peugeotu událost nepřežil. 

Foto se svolením HZS Karlovarského kraje

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, Hroznětín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden mrtvý a čtyři vážně zranění. Vážná nehoda uzavřela silnici z Ostrova na Hroznětín  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.