Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Naháč pobíhal kolem volnočasového areálu, policistům zapózoval v křoví jako filmový „milášek“

U vchodu do volnočasového areálu Rolava běhá nahatý muž, uvedla pohoršená žena, která se dovolala karlovarským městským strážníkům. Dotyčný naháč se choval velmi podivně. Jeho pohyby vzdáleně připomínaly tanec a gesty posílal vzdušné polibky na všechny strany. Policisté muže nakonec našli v křoví a jak sami uvedli, krčil se tam na kameni v pozici „na miláška“. Také velmi rychle odhalili, proč se choval tak zvláštně.

„Po sedmé hodině večer dorazilo na operační středisko hanbaté oznámení. Pozorným očím oznamovatelky neuniklo podivné chování muže, který pobíhal po cestě u zadního vchodu do volnočasového areálu Rolava,“ popisují karlovarští strážníci na svých webových stránkách.

Podivné chování muže spočívalo v tom, že byl úplně nahý. Jeho pohyby připomínaly tanec  a posílal vzdušné pusinky na všechny strany. Jeho věk paní odhadla na zhruba pětačtyřicet let. „Strážníci vyjeli na místo, a jelikož byla pravděpodobně událost nahlášena i Policii ČR, dorazily hlídky k Rolavě současně a vyšly vstříc nahatému úkazu. Muže našli zašitého ve křoví v pozici na miláššška,“ glosují strážníci s odkazem na filmovou ságu Pán prstenů.

„S hlídkou komunikoval trochu zmateně, ale pořád ještě věděl, jak se jmenuje. Tady musíme zmínit, že věkový rozsah oznamovatelky byl přesný. U třiačtyřicetiletého muže byla provedena orientační dechová zkouška, která byla pravděpodobně příčnou jeho neukázněného chování. Přístroj totiž naměřil hodnotu téměř dvě promile,“ objasnili policisté. Během řešení obnažené události se na místě objevil muž, který hanbáře znal. Slíbil, že se o něj postará a odvezl ho domů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky opilý muž, nahý muž, milášek, městská police, veřejné pohoršení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naháč pobíhal kolem volnočasového areálu, policistům zapózoval v křoví jako filmový „milášek“  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.