Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

V březnu na silnicích v Karlovarském kraji nikdo nezemřel, loni jeden člověk

Při březnových dopravních nehodách v Karlovarském kraji nikdo nezemřel, loni v březnu zahynul jeden člověk. Bez obětí na lidských životech letos v kraji skončil také únor. Od začátku roku zemřeli na silnicích kraje tři lidé. Loni zemřelo v Karlovarském kraji za první čtvrtletí roku pět lidí. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie a informací ČTK.

Celkem se v březnu stalo v regionu 129 nehod, což bylo o 41 méně než loni. Při nehodách byli dva lidé těžce zraněni a 24 lidí utrpělo lehká zranění. Celková škoda byla vyčíslena na 8,08 milionu korun.

Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou byla nepřiměřená rychlost. Nejvíce nehod se stalo v pondělí 18. března, celkem 11, naopak dva dny - 10. a 24. března se obešly bez nehod.

Vážnější nehoda se zraněnými se stala 18. března v Západní ulici v Karlových Varech, kde na železničním přejezdu havarovala dvě osobní auta. Kvůli nehodě byl asi na 30 minut zastaven provoz i na železniční trati.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky ČR, nehoda, automobilová, březen, 2024, Karlovarský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V březnu na silnicích v Karlovarském kraji nikdo nezemřel, loni jeden člověk  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.