Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do uzavřeného okresu se snažil dostat opilý muž bez řidičáku i zfetovaná žena

V uplynulých 24 hodinách nevpustili policisté z nebo do uzavřených okresů v Karlovarském kraji 183 řidičů. Nejčastěji odůvodnění, které slýchávali znělo, že dotyčný potřebuje na nákup, míří na výlet a jeden řidič dokonce tvrdil, že si jede užít do kasina. V neposlední řadě takto policisté zastavili i muže, který nejen, že neměl řidičák, ale ještě před jízdou popíjel. Na stejné stanoviště se o pár hodin později dostavila i další hříšnice.

Kontroly u vjezdů do okresů Sokolov a Cheb stále pokračují. Žádné větší konflikty zatím policie řešit nemusela. To ale neznamená, že se nesetkávají s řadou všemožných výmluv i s řidiči, kteří nerespektují pravidla. Jedním z takových byl i čtyřicetiletý muž. Toho hlídka zastavila na dálnici D6 ve směru na Karlovy Vary.

„Při kontrole policisté zjistili, že muž není vlastníkem žádného řidičského oprávnění. Poté s ním provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivní s nejvyšší naměřenou hodnotou 1,67 promile alkoholu. Další jízdu mu policisté zakázali,“ říká policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Uzávěra Sokolova a Chebu potrvá minimálně do 7. března, zavření Karlových Varů se neplánuje

Počty lidí nakažených nemocí covid-19 v Karlovarském kraj stagnují. Podle hejtmana Petra Kulhánka (STAN) čísla ve sledovaném sedmidenním cyklu začala kolísat, to znamená, že některý den klesnou a některý mírně stoupnou. I proto se zatím žádná...

O pár hodin později dorazila na stejné místo i šestadvacetiletá řidička. Jak se ukázalo, měla vyslovený zákaz řízení a v těle amphetamin. Nyní ženě hrozí dvouletý trest.

Policejní stanoviště jsou na celkem 44 místech po obvodu obou uzavřených okresů. Střeží je celkem 300 policistů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, kontroly, Cheb, Sokolov, doprava, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Dálnice D6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do uzavřeného okresu se snažil dostat opilý muž bez řidičáku i zfetovaná žena  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.