Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sotva se oteplilo, známý potížista už vyhlíží léto, po městě běhal v dámských plavkách

Někdy se policisté musí zabývat i kuriózními případy. O celou řadu takových se pravidelně stará čtyřicetiletý bezdomovec v Karlových Varech, který na pokutách dluží městu už šest tisíc korun. Tentokrát posunul svou laťku ještě o kousek výš. Pobíhal totiž po městě ve dvoudílných růžových plavkách.

Pozornost strážníků se často upíná k lidem bez domova a někteří z nich plní policejní spisy více než ostatní. Tím je i čtyřicetiletý muž z Hranic. Ten po lázeňském městě tentokrát pobíhal spíše neoblečený.

„Po poledni oděn do dámských dvoudílných plavek, z nichž mu chvílemi vylézala varlata, pobíhal v obchodně správním území, pokřikoval na lidi vulgární nadávky a konzumoval alkohol,“ stojí v tiskové zprávě městské policie.

Na místo tak zamířili strážnici, kteří asistovali s převozem muže do nemocnice a následně i na psychiatrii do Ostrova. Celá záležitost se odehrála v rozmezí tří hodin.

„V souběhu druhá hlídka řešila na stejném místě dvaadvacetiletého muže, který konzumoval alkohol na veřejnosti, neměl žádnou ochranu dýchacích cest a narušoval veřejný pořádek. Z důvodu předvedení ke zjištění totožnosti jej strážníci museli vybavit vlastním respirátorem. Protiprávní jednání skončilo uložením pokuty na místě nezaplacené v příkazním řízení,“ dodali strážníci.

V roli náhradní chůvy vystupovali strážníci i v Armádě spásy. Zde si jejich přítomnost vyžádal personál, který se měl potíže se sedmašedesátiletým bezdomovcem. Ten vehementně odmítal dodržovat daná pravidla i se jít osprchovat.

„Po příjezdu hlídky dal dotyčný před odchodem na ulici přednost hygieně a přenocování v teple a to i bez pohádky,“ dodávají s nadsázkou policisté.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky krimi, policie, městská policie, Karlovy Vary, jaro, opalování, bezdomovec, plavky, Armáda spásy, Ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

kdyby byl tlustější, řekl bych, že fotografie pochází z Řeporyjí

Úterý, 23. února 2021, 09:55Odpovědět

Sotva se oteplilo, známý potížista už vyhlíží léto, po městě běhal v dámských plavkách  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.