Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Udělejte si podzimní úklid. Karlovy Vary opět rozmístí velkoobjemové kontejnery

Obyvatelé krajského města budou moci zdarma vyhodit nepotřebné věci, starý nábytek a další velkoobjemový odpad. Kontejnery budou postupně umisťovány do jednotlivých čtvrtí.

„Obyvatelé Karlových Varů mohou v září využít bezplatného svozu objemného odpadu. Během čtyř zářijových sobot budou v jednotlivých městských čtvrtích rozmisťovány velkoobjemové kontejnery. K dispozici budou vždy od 8 do 16 hodin, v případě předčasného zaplnění bude zajištěno vyvezení a opětovné přistavení nádob,“ sdělila Helena Kyselá, mluvčí karlovarského magistrátu.

Do kontejnerů lze umístit například starý nábytek, podlahové krytiny, nevyužívané sportovní náčiní, kočárky a další objemný komunální odpad.

„Pozor, do kontejnerů není možné odkládat pneumatiky, nebezpečné odpady jako jsou barvy, oleje, autobaterie nebo vyřazené elektrozařízení jako jsou lednice, pračky, TV, PC, monitory, zářivky nebo stavební odpad,“ dodala mluvčí s tím, že harmonogram svozu objemného odpadu a seznam stanovišť je dostupný na webu magistrátu města Karlovy Vary. První sobotu v září budou kontejnery umístěny například v Tuhnicích, na Růžovém Vrchu nebo v některých částech lázeňského území.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky odpady, kontejner, Karlovy Vary, úklid, odpad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udělejte si podzimní úklid. Karlovy Vary opět rozmístí velkoobjemové kontejnery  |  Karlovarsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.