Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Nejčastěji jsou v Chebu nalezeni pejsci, na seznamu nálezů je i dron nebo motorová pila

Chebská radnice zveřejnila seznam nalezených věcí, které si mohou majitelé vyzvednout. Seznam je k dispozici na webových stránkách města a k vyzvednutí ztracené věci je třeba se prokázat platný dokladem totožnosti a prokázat vlastnictví.

„Podrobný popis věcí záměrně v seznamu neuvádíme. Nalezené věci ze seznamu vydáme vlastníkovi na úřadě města až po prokázání vlastnictví. Výjimku tvoří zvířata, která jsou popsána detailněji,“ uvedla mluvčí chebské radnice Simona Liptáková.

Nejčastěji se na seznamu nálezů objevují pejsci. Těch se od začátku letošního roku ztratilo sedmnáct a většinou se jedná o křížence. Je tam ale i vlčák nebo kočička.

„Vedle zvířat evidujeme nalezené peněženky, hotovost, jízdní kolo, motorovou pilu, mobilní telefony, dron nebo několik svazků klíčů,“ dodala mluvčí s tím, že seznam ztrát a nálezů je pravidelně aktualizován a je vyvěšen na webových stránkách města.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pes, ztráty a nálezy, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejčastěji jsou v Chebu nalezeni pejsci, na seznamu nálezů je i dron nebo motorová pila  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.