Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Krádeže i poskytnutí první pomoci. Městská policie v Chebu minulý týden řešila více než 300 událostí

Městská policie v Chebu má za sebou opravdu nabité dny. Jen za minulý týden řešili strážníci více než 300 událostí. Byly mezi nimi dopravní přestupky, krádeže, výtržnictví i nutnost poskytnout první pomoc.

Městská policie v Chebu za minulý týden přijala celkem 111 oznámení na tísňovou linku a z vlastní iniciativy řešila dalších 296 událostí. Mimo jiné jich dvanáct bylo proti veřejnému pořádku, dvě porušení obecně závazných vyhlášek a jedna krádež. Nechyběly ani přestupky proti pravidlům silničního provozu, kdy jich strážníci řešili celkem 139.

„Řidič malého motocyklu si chtěl zkrátit cestu v ulici 26. dubna. Se svým motocyklem se vydal v protisměru jednosměrnou komunikací. Neušel pozornosti strážníků, kteří jeho zkratku přerušili. Při jednání o přestupku byl z dechu muže cítit alkohol, proto byla provedena dechová zkouška. Řidič nadýchal 2,21 promile alkoholu v dechu, a po opakované zkoušce již 2,31 promile. Pro podezření ze spáchání trestného činu byl řidič předán Policii ČR,“ popsal jeden z incidentů Pavel Janošťák, ředitel Městské policie Cheb.

Ten také informoval, že městští strážníci v uplynulém týdnu poskytovali dvakrát první pomoc. „Jednou pomohli muži, který upadl na nástupišti a zlomil si ruku, podruhé to bylo muži, který uklouzl na mokré dlažbě před galerií a způsobil si krvácející zranění hlavy. Oba zranění byli následně předáni záchranné zdravotní službě,“ uvedl Janošťák.

Foto Městská policie Hradec Králové

Štítky městská policie, Cheb, první pomoc, alkohol, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádeže i poskytnutí první pomoci. Městská policie v Chebu minulý týden řešila více než 300 událostí  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.