Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

V Mariánských Lázních vyhořel obchoďák. Škoda půjde do milionů

Požár obchoďáku ráno vzbudil lidi v Mariánských Lázních, kde začal hořet prodejna britského řetězce potravin Tesco. Do boje s plameny vyjeli hasiči, kteří oheň likvidovali dvě hodiny. Příčina požáru zatím není jasná. Podle požárníků půjde škoda do milionů korun.

K události došlo dnes kolem třetí hodiny ráno. Na místo okamžitě spěchali hasiči. Vyslali do terénu devět jednotek, kterým dvě hodiny trvalo, než dostaly z prodejny šlehající plameny pod kontrolu. „Oheň zasáhl část pláště budovy a sklad prodejny se sportovním zbožím. Do dalších částí centra se oheň nerozšířil, prostory jsou ale zakouřené. Na místě zasahují hasiči z devíti jednotek,“ popsali karlovarští hasiči v hlášení k případu, který se obešel bez zranění.

Hasiči aktuálně vyklízejí prostoru. Objekt je totiž stále zakouřený a místě se nachází zničené věci. Očekává se, že úklidové práce potrvají celé dopoledne. Zatím není jasné, proč k nehodě došlo. Vyšetřování zřejmě potrvá několik dní či týdnů. Hasiči neuvedli s ohledem na probíhajícího šetření ani to, kde oheň vznikl. 

V poslední době se nejedná o jediný případ požáru obchoďáku na Karlovarsku. Letos v listopadu vzplanul řetězec Penny v Chodově na Sokolovsku. Tehdy za ohněm stál osmnáctiletý mladík, který prodejnu zapálil omylem. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky Mariánské Lázně, Hasiči, Požár, Tesco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Mariánských Lázních vyhořel obchoďák. Škoda půjde do milionů  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.