Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Karlovarští policisté se zaměřili na kontrolu chatových oblastí a zahrádkářských kolonií

Celkem čtyři stovky objektů a zahrad v chatových oblastech a zahrádkářských koloniích zkontrolovali karlovarští policisté při preventivní akci, která v kraji proběhla koncem listopadu. Při kontrolách majitelům zahrad a chat radili, jak své objekty co nejlépe zajistit proti případným zlodějům.

Preventivní akce zaměřená na oblíbené chatové a zahrádkářské oblasti v Karlovarském kraji začala již 24. listopadu a pokračovala i tento týden. Jejím cílem byla kontrola zajištění objektů před nadcházejícím zimním obdobím. Kromě toho ale policisté chatařům a zahrádkářům také radili, jak mají své objekty před případnými zloději co nejlépe zajistit.

„Při kontrolách nebylo zjištěno žádné protiprávní jednání. Policisté u chat nechávali lístečky, na kterých majitelé najdou nejdůležitější rady, jak objekty co nejlépe zabezpečit. Cílem této akce bylo předcházet trestné činnosti související zejména s krádežemi a vloupáním do obydlí a rekreačních objektů,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté za týden zkontrolovali celkem čtyři stovky rekreačních objektů a zahrad v celém Karlovarském kraji. Do akce se mimo jiné zapojil například i policejní psovod z Obvodního oddělení v Chebu, kde policisté také prověřili nejvíce objektů v rámci celého kraje - celkem 270.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, prevence, chaty, zahrádky, kontrola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští policisté se zaměřili na kontrolu chatových oblastí a zahrádkářských kolonií  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.